Not just
ordinary bedding

Altid friskt sengetøj

Dette sengetøj er ikke som alt andet. Det er designet til at forblive friskere i længere tid og opretholde den nyvaskede følelse ved naturligt at reducere lugtfremkaldende bakterier. En funktionel egenskab lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld for maksimal komfort.

Søvn er det vigtigste element for at fungere ordentligt. Stadig nedprioriterer vi søvn i en hektisk hverdag. DAWN DESIGNS er baseret på ideen om at skabe det bedste miljø for god søvn. Og hvem elsker ikke følelsen af nyvasket sengetøj?

Vask mindre sengetøj

Stay Fresh behandlingen, der bruges til sengetøjet, dræber aktivt 99,9% af alle bakterier. Bakterier, der får dit sengetøj til at lugte dårligt. Ved at reducere lugtfremkaldende bakterier er du i stand til at vaske mindre og nyde følelsen af frisk sengetøj i længere tid.

Baseret på eksperters anbefaling om at vaske sit sengetøj hver 14. dag, viser en undersøgelse, at 43% vasker sengetøj én gang i måneden eller sjældnere, mens 14% vasker deres sengetøj én gang om ugen for at få fornøjelsen af friskt sengetøj. Hvis ikke du vasker dit sengetøj ofte nok, har sengen de optimale forhold for bakterievækst på grund af fugtighed og lune temperaturer.

Ved at bruge vores sengetøj kan du uden bekymringer springe en til to vaske over.

Mere ansvarligt sengetøj

Vi omfavner alle, der ønsker at sove i et sundt miljø. Men vi kan ikke undgå, at det efterlader et stort CO2-aftryk at vaske ofte. Faktum er, at op til 2/3-dele af miljøbelastningen fra tekstilproduktion sker i forbrugsfasen. Ved at vaske mindre reducerer vi vores CO2-aftryk, sparer energi, minimerer vandspild og forlænger tekstilernes levetid.

Ved at anvende Stay Fresh teknologien kræves mindre vask, og uden at gå på kompromis med din livskvalitet, bliver din livsstil lidt mere bæredygtig.

Hvordan det virker

For at opnå Stay Fresh effekten har tekstilerne fået en ekstra behandling under produktionen. Behandlingen indeholder en lille mængde naturligt sølvsalt. Sølvsalt findes naturligt i havet og jorden og er ikke vandopløseligt, hvilket betyder at det ikke skylles ud ved vask.

Sølv har naturligt antibakterielle egenskaber og er blevet brugt til dette formål i århundreder. Sølvpartikler tiltrækkes af bakterier og trænger ind i bakterierne, så det påvirker DNA-replikationen og dræber bakterierne. Dette efterlader et friskere og bedre duftende sovemiljø.

Vi ved godt, at vores sengetøj er helt unikt, og vi får jævnligt spørgsmål om teknologien. Har du spørgsmål, kan du finde svar på vores FAQ-side eller ved at kontakte kundeservice.

No products in the cart.

We use cookies to ensure that we give you the best possible experience on our website. By using our website, you agree to our use of cookies. Read more.